Centrul Cultural-Educativ

centrulculturalsediu

Centrul Cultural Mioveni a luat ființa în anul 2007 ca urmare a unei hotarâri a Consiliului Local Mioveni. Activitațile specifice desfașurate de Centrul Cultural Mioveni, au ca obiective principale educarea artistica a publicului prin programe specifice, sprijinirea tinerilor si artistilor valorosi in afirmarea lor, cercetarea, conservarea si promovarea tradițiilor populare.

Instituția ofera gratuit cursuri pentru copiii din oraș: mandolina, dans popular, chitara, dans de societate, teatru, canto popular, fotografie, limbi straine franceza-engleza, fanfara, dans modern-popular, canto muzica ușoara și clasica, arta tradiționala și sculptura și arta tradiționala și modelaj în lut.

Centrul Cultural este format din 2 corpuri (Corp A și corp B). Corpul A (Centrul Cultural-Educativ) are în componența sali pentru desfașurarea cursurilor, birouri, sala de proiecții, sala de conferințe și o sala de spectacole de 200 locuri.

În corpul B continua sa își desfașoare activitatea Asociația Persoanelor cu Handicap, cursul de arta tradiționala și sculptura, precum și cel de modelaj în lut.

Cei care sunt interesați de cursurile oferite de Centrul Cultural sunt așteptați de luni pâna vineri între orele 08.00-20.00, pentru detalii și înscrieri.

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide