MONALIZA ZEGHERU: „Va mulţumesc tuturor celor care aţi ramas alaturi de mine, sprijinindu-ma în continuare sa pot duce aceasta lupta pâna la capat!”

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

mz todayMonaliza Zegheru, profesoara de canto de la Centrul Cultural Mioveni diagnosticata cu cancer, transmite un mesaj pentru toţi cei care s-au implicat în evenimentul Olimpiada Deţinuţilor.
Reamintim ca peste 100 de persoane private de libertate au participat vineri, 30 octombrie la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini din Mioveni la un eveniment caritabil pentru Monaliza Zegheru.
În urma acestei acțiuni caritabile s-au strâns peste 2.000 de euro.
“Va mulţumesc tuturor celor care aţi ramas alaturi de mine, sprijinindu-ma în continuare sa pot duce aceasta lupta pâna la capat!
Mulţumesc edililor oraşului Mioveni, autoritaților locale, şi organizatorilor evenimentului!
Multumesc în mod deosebit, oamenilor privați de libertate care cu maiestrie au creat acele minunate obiecte de arta, şi le-au licitat pentru mine!
Sunt absolut impresionata de acest frumos gest, ştiind câta migala, rabdare şi daruire trebuie sa ai pentru a crea asemenea minunaţii!
Va mulţumesc şi va doresc sa aveţi parte de sanatate! Dumnezeu sa va întareasca şi sa va dea rabdare sa duceţi la bun sfârşit momentele private de libertate!”, transmite Monaliza Zegheru printr-un mesaj publicat pe o rețea de socializare.

Cei care doresc sa o ajute pot face donaţii în urmatoarele conturi deschise la BCR:

LEI – RO75RNCB0022095573790004
EURO – RO05RNCB0022095573790003
Titularul contului este Monaliza Ecaterina Zegheru.
MONALIZA ZEGHERU: „Va mulţumesc tuturor celor care aţi ramas alaturi de mine, sprijinindu-ma în continuare sa pot duce aceasta lupta pâna la capat!”

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide