drapeaux-francais-marie-bengal

Ultimele noutăţi

Expozitie pascala - 2017

Data .

(1 vot, media 1.00 din 5)

0004Elevii înscriși la cursurile gratuite de pictură, iconografie și abilități practice ce se desfășoară la Centrul Cultural Mioveni și-au etalat talentul și îndemânarea și au incondeiat oua, au realizat picturi specifice Sărbătorilor Pascale, sub îndrumarea doamnelor prof. Fulger Lucia, prof. Galan Lucia și prof. Carmina Iordachi. Expoziția va putea fi vizitată de către doritori la etajul I al Centrului Cultural Mioveni.

Povesti - 2017

Data .

0002Centrul Cultural Mioveni a organizat astăzi, 12 aprilie 2017, spectacolul ”Povești”, susținut de grupa mică a trupei de teatru ”Clubul Veseliei”, pregătiți de instructorul Ionuț Vlad în cadrul cursurilor gratuite de teatru la Centrul Cultural Mioveni. Micii actori au prezentat scenete și adaptări din basmele populare românești. Pe scenă au evoluat aproximativ 20 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani.
Prestația micuților a fost aplaudată și apreciată de publicul prezent.

Sărbătorile primăverii - 2017

Data .

0003În această seară, în sala de spectacol a Centrului Cultural Mioveni, s-a desfășurat un nou eveniment caritabil intitulat ”Sărbătorile primăverii”. Activitatea cultural-artistică a prezentat momente muzicale, teatrale și de interpretare poetică, susținute de tineri talentați din oraș, cursanți în cadrul Centrului Cultural Mioveni dar și voluntari de la AIV Mioveni. Suma obținută în urma organizării evenimentului va fi folosită pentru oferirea celor necesare pentru masa de Paște unei familii cu posibilități materiale precare.

Cadouri Muzicale - 2017

Data .

0002În această seară , la Centrul Cultural Mioveni s-a desfășurat un nou spectacol intitulat “Cadouri Muzicale”, eveniment organizat de Orașul Mioveni prin Centrul Cultural și Liceul de Arte "Dinu Lipatti" Piteşti. Evenimentul a avut loc în sala de spectacole a instituției. Pe scenă au evoluat elevi şi profesori ai Liceului de Arte din Pitești, într-un concert de divertisment muzical. Serata muzicală este un eveniment pe care instituția noastră îl organizează lunar, însă, de această dată, pentru că se apropie Sărbătorile Pascale, evenimentul a avut și o notă caritabilă.

 

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2016?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide