Festivalul "Deschide usa crestine"

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

Miercuri 16 Decembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din oras a avut loc prima editie a Festivalului de obiceiuri traditionale de Craciun si Anul Nou „Deschide usa crestine”, manifestare organizata de Consiliul Local Mioveni, Primarie si Centrul Cultural în parteneriat cu Catedrala Ortodoxa „Sf. Petru si Pavel”. 16 de grupuri de colindatori, coruri si grupuri corale, coruri de pensionari si ale comunitatilor parohiale au participat la spectacol.

În fata publicului numeros au venit: Ansamblul vocal – instrumental NOVA, Fanfara Centrului Cultural Mioveni, „Plugusorul din Titesti” de la Scoala Titesti, „Dor de Dor” de la Grupul Scolar Domnesti, „Merisorii” de la Caminul Cultural Merisani, „Îngerasii” de la Scoala Colibasi, grupul vocal al Scolii „Liviu Rebreanu” din Mioveni, grupul vocal al Clubului Elevilor din Mioveni, Grupul vocal „Doruletul” al Asociatiei Pensionarilor „Viata Lunga” Mioveni, Tarabus Ana Maria – eleva a Liceului „Dinu Lipatti” Pitesti si Baluta Argentina Gabriela, Ion Moise Badulescu si solistul Daniel Chtulescu.

Spectacolul s-a încheiat cu un frumos recital al Corului barbatesc al Facultatii de Teologie „Sf. Mc. Filofteea” din Pitesti, iar organizatorii au oferit celor peste 300 de participanti diplome si dulciuri.

 

Festivalul

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide