Ana Maria Margean, câștigatoarea Românii au talent 2021, joaca rolul principal în spectacolul “Hai Hui printre stele”

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

275611365 5252176728180505 4514096257953776589 n

Ana Maria Margean a câștigat marele trofeu la Românii au talent, sezonul 11, datorita prestațiilor ei incredibile care i-au facut pe cei de acasa sa o voteze. La doar 12 ani, joaca rolul principal în “Hai Hui printre stele”, un spectacol pentru copii, dar și pentru întreaga familie, ce va avea premiera pe 20 martie de la ora 18.00 la Centrul Cultural Mioveni.

Ana a participat la numeroase concursuri și festivaluri de muzica, are peste 100 de trofee, diplome și medalii câștigate. Cautând pe YouTube noi tehnici vocale, diverse interpretari ale artiștilor deja consacrați, a descoperit și s-a perfecționat în ventrilocie.

Iubesc lucrul în echipa, iar faptul ca m-am alaturat Trupei de Teatru Ludicus la începutul acestui an este o mare bucurie, pentru ca pot lucra cu actori profesioniști. Experiența vasta a tuturor membrilor echipei ma ajuta sa-mi îmbunatațesc și eu abilitațile și sa devin, într-o zi, un artist complet. Îmi doresc sa pot bucura sufletele oamenilor cu muzica buna și acte artistice memorabile!”, a povestit Ana Maria Margean.

Spectacolul “Hai Hui printre stele” este regizat de Laurențiu Tudor și vorbește despre empatie, onestitate, familie, asumare și vise. Textul original, scris de Salex Iatma, pornește de la calatoria familiei Hai Hui catre Baby Pamânt, o planeta fascinanta, dar și periculoasa.

Este un spectacol inovativ, bazat pe tehnologie - cu proiecții și decor futurist, pentru a-i introduce pe spectatori într-o lume fantastica, înca de la intrarea în sala. Muzica originala poarta semnatura compozitorului Cari Tibor. Coregrafia, semnata de Mariana Gavriciuc și scenografia realizata de Diana Nistor - aduc în prim-plan o atmosfera cu totul speciala, cosmica.

Spectacolul este o producție a Centrului Cultural Mioveni.

Biletele costa 35 și 45 de lei, în funcție de categoria locului. Se pot achiziționa de la Centrul Cultural Mioveni. Spectacolul este recomandat copiilor de peste 6 ani.

Sponsor: Apulum

Partener media: Itsy Bitsy

HAI HUI PRINTRE STELE

Text: Salex Iatma

Muzica: Cári Tibor

Regie: Laurențiu Tudor

Scenografie: Diana Nistor

Coregrafie: Mariana Gavriciuc

Asistent regie: Alex Potter

Regizor tehnic: Andreea Mehedințu

Video: Vlad Procovanu

Sunet: Sebastian Toma

Video design &, Marketing: Diana Iacomir Veve

Comunicare & Marketing: Andreea Lupescu (Verde)

Manager proiect: Mihai Savu

Manager Centrul Cultural Mioveni: Alin Calinescu

Distribuție: Ana Maria Margean, Alexa Istrate, Darko Huruiala, Andrei Marius Barbu, Nuța Ilie, Iasmina Crețoi, Victoraș Matei, Alexandra Pribeagu.

Social Media

Instagram -instagram.com/trupadeteatruludicus

Facebook -facebook.com/trupadeteatruludicus

Sinopsis

EVA, o fetița de 12 ani de pe Terra, ajunge, împreuna cu familia, pe Baby Pamânt - o planeta fascinanta, dar și periculoasa. Dorința Evei de a o explora și de a o face “acasa” i-ar pune în primejdie întreaga familie. Și totuși, cineva trebuie sa dea dovada de curaj pentru ca omenirea are nevoie de o noua casa.

Misiune

Dupa ce am experimentat în ultimii doi ani credem ca trebuie sa ne uitam cu mare atenție la sufletele noastre. Și, mai ales, la cele fragile ale copiilor. Pentru ca lumea s-a schimbat într-un mod pe care nu-l înțelegem, iar ei vor lua aceasta confuzie ca fiind normalitate.

Și totuși, nu trebuie sa le explicam ce am înțeles noi, ci sa îi ajutam sa își puna întrebarile corecte. Pentru ca explicațiile sunt misiunea lor. Pentru ca e lumea lor. Întotdeauna a copiilor. Trebuie sa le dam uneltele potrivite sa o poata modela dupa înțelegerea și valorile lor. Care pot fi noi, care ne pot salva și remodela. Când nu înțelegi ceva, întreaba un copil.

Ana Maria Margean, câștigatoarea Românii au talent 2021, joaca rolul principal  în spectacolul “Hai Hui printre stele”

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide