24 Februarie - Dragobete ”Sarbatorește IUBIREA”

Data: .

(1 vot, media 5.00 din 5)

Concurs Dragobete CCM 1080 1350px v2

Concurs Online

Cu prilejul sarbatoririi dragostei la români, ”Dragobetele”, Centrul Cultural, Primaria orașului și Consiliul Local Mioveni lanseaza concursul online ”Sarbatorește IUBIREA”, adresat  celor care iubesc, simt și traiesc românește.

Competiția se desfașoara pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Mioveni, în perioada 16 – 23 februarie 2022, iar locuitorii orașului Mioveni, cu vârsta de peste 18 ani, sunt provocați sa posteze o fotografie facuta de ei care sa simbolizeze iubirea.

Premiul pus în joc este de 500 de lei.

Redam mai jos regulamentul concursului:

Regulament concurs

Scopul acestui regulament este de a prezenta, în cea mai clara și mai completa forma, regulile concursului organizat pe rețeaua de socializare a Centrului Cultural Mioveni.

Organizatorul concursului este: Centrul Cultural Mioveni cu sediul la adresa str. Înv. Alexandru Popescu, nr. 5, loc. Mioveni, Jud. Argeș.

  • Data și locul concursului

1.    Concursul va avea loc pe pagina de Facebook a instituției, în momentul și pe teritoriul specificat în informațiile despre concurs prezentate pe rețeaua de socializare.

2.    Perioada de desfașurare a concursului este 16 februarie 2022, ora 12.00 – 23 februarie 2022, ora 00.00.

  • Participanții la concurs

1.    La concurs pot participa persoanele cu vârsta de peste 18 ani, cu domiciliul în orașul Mioveni;

2.    Persoanele angajate sau aflate într-un raport similar cu organizatorul nu pot participa la concurs;

3.    Persoanele care nu îndeplinesc condițiile de participare la concurs sau care acționeaza contrar regulilor concursului nu vor fi incluse în acesta.

  • Premiul și regulile concursului

        Premiu – 500 de lei.

1.    Pașii de urmat:

üSa intrați pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Mioveni și sa dați like paginii;

üSa postați o fotografie în care a-ți surprins iubirea, într-un comentariu în cadrul postarii concursului;

üSa etichetați o persoana draga;

üSa distribuiți postarea concursului.

2.    Fiecare participant se poate înscrie în concurs cu o singura fotografie.

3.    Fotografia care va strânge cele mai multe like-uri va fi premiata în funcție de numarul de aprecieri strânse de la momentul postarii acesteia, pâna la data de 23 februarie 2022, ora 00.00.

4.    Anunțarea câștigatorului se va face online, pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Mioveni, pe data de 24 februarie 2022, ora 14.00. Câștigatorul va intra în posesia premiului în urmatoarele 15 zile lucratoare dupa încheierea concursului.

  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

1.    Prin participarea la acest concurs, concurentul ia nota de prelucrarea datelor cu caracter personal, furnizate în scopul derularii acestui concurs, de anunțarea publica a câștigatorului și de contactarea câștigatorului, în interesul legitim al organizatorului pentru derularea reușita a concursului. Detaliile privind contactarea participantului vor fi prelucrate și, daca este necesar, vor fi furnizate date suplimentare, în scopul desfașurarii concursului.

2.    Participantul admite ca furnizeaza datele sale personale în mod voluntar și ca are dreptul de a accesa datele sale personale, de a le corecta, de a bloca datele cu caracter personal incorecte și de a se opune procesarii acestora.

  • Dispoziții finale

1.    Organizatorul își rezerva dreptul de a înlocui premiul declarat cu un premiu din aceeași categorie și de valoare corespunzatoare, precum și de a schimba condițiile acordarii premiului, daca, în mod obiectiv, acesta nu poate fi câștigat în conformitate cu aceste reguli.

2.    În cazul în care organizatorul are o suspiciune legitima privind un comportament fraudulos din partea câștigatorului sau al persoanei care a ajutat câștigatorul sa câștige premiul, atunci premiul nu va fi acordat.

3.    Prin participarea sa la concurs, concurentul își exprima acordul privind regulile și condițiile concursului.

4.    Organizatorul își rezerva dreptul de a hotarî definitiv, în toate problemele legate de acest concurs, inclusiv anularea concursului sau modificarea în orice moment a regulamentului desfașurarii acestuia. În cazul reclamațiilor privind desfașurarea concursului, va rugam sa ne contactați la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

5.    Regulamentul concursului poate fi gasit pe site-ul Centrului Cultural Mioveni.

6.  Organizatorul concursului își rezerva dreptul de a exclude, fara justificare orice concurent care prezinta semne de comportament inechitabil, sau fraudulos. Organizatorul poate exclude din concurs concurenții care nu îndeplinesc cerințele, conform regulamentului.

7.    Premiul neacordat este cedat organizatorului.

                                           

24 Februarie - Dragobete  ”Sarbatorește IUBIREA”

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide