Fii tu Moș Crăciun în acest an pentru un copil fără posibilități și ajută-l să zâmbească!

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)
1638514826005blob
Pentru că nimic nu se compară cu bucuria de a dărui și de a oferi o șansă la o viață mai bună celor mai puțin avantajați, Centrul Cultural, Primăria și Consiliul Local Mioveni dau startul unei noi ediții a campaniei umanitare “Moș Crăciun vine și la tine!”
Donează un cadou pentru copiii defavorizați și oferă-le bucuria de a-l deschide chiar în seara de Crăciun. Cadourile pot conține alimente neperisabile, dulciuri, jucării, rechizite, dar și fonduri pentru achiziționarea de obiecte vestimentare.
Vă așteptăm în perioada 02 - 20 decembrie, la sediul Centrului Cultural Mioveni, corp B, din strada Tudor Mușatescu, bloc V2b parter (lângă Poliția Locală), de luni până joi, în intervalul orar 08.00-16.00. În situația în care aduceți cadouri ambalate, avem rugămintea ca pe acestea să fie menționate vârsta și sexul copilului căruia îi este destinat (exemplu: băiat, 3 ani).
Toate produsele și materialele donate vor fi distribuite familiilor nevoiașe aflate în evidența Direcției Asistență Socială din cadrul Primăriei orașului Mioveni.
Și tu poți ajuta un copil ori o familie defavorizată! Tot ce trebuie să faci este să arăți ca îți pasă!
Fii tu Moș Crăciun în acest an pentru un copil fără posibilități și ajută-l să zâmbească!

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide