La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

261657209 4894417257289789 5523352709129150552 nAstăzi este cea mai emoționantă sărbătoare a națiunii noastre. Este ziua în care celebrăm sentimentele profunde care, generație după generație, ne unesc în jurul unor idealuri și proiecte majore.
În urmă cu 103 ani, pe 1 Decembrie 1918, la Alba Iulia s-a decis unirea Transilvaniei cu România, la finalul unui război care a schimbat harta mondială a lumii. Suntem datori să păstrăm, ca bunuri de cel mai mare preț, libertatea, unitatea și independența, câștigate cu prețul vieții de atâtea generații de înaintași și să ne cinstim așa cum se cuvine eroii care au redat națiunii române mândria și onoarea.
De acțiunile fiecăruia dintre noi depinde ca tinerele generații să trăiască în pace, prosperitate și stabilitate. Amintind despre sacrificiul suprem al înaintașilor noștri și onorând memoria acestora, nu trebuie să ne temem de viitor. Viitorul îl construim împreună!
La acest ceas aniversar urez tuturor românilor, indiferent de locul în care se află, multă putere de muncă, spor în realizarea proiectelor personale și, mai ales, să nu uite niciodată de mândria de a aparține acestei națiuni.
Numai împreună, implicați și determinați, vom reuși să construim pentru generațiile viitoare o Românie puternică și respectată în Europa și în lume.
La mulți ani, România! La mulți ani, români!

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide