Andra își continuă turneul național TRADIȚIONAL

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

afis andra traditional 2019și invită locuitorii din Mioveni, în centrul civic al orașului, pe data de 19 septembrie 2019!

Andra aduce la Mioveni, un spectacol-eveniment, un omagiu adus muzicii care face inimile românilor să bată în același timp, pentru aceleași vise. Pe data de 19 septembrie 2019, în centrul civic al orașului, artista va susține concertul TRADIȚIONAL din cadrul turneului național, unde va interpreta piese iubite din folclorul românesc, culese din toate regiunile istorice ale țării. Artista va fi acompaniată de Orchestra Fraților Advahov și și-a propus ca prin piesele ei să unească toate generațiile și toți românii, indiferent unde s-au născut și unde trăiesc acum. Bineințeles, ea va avea invitaţi speciali din diverse arii – muzică populară, muzică uşoară, pop, dar şi hip-hop, pe care preferă să îi dezvăluie chiar în timpul concertelor, și ținutele ei, dar și ale dansatorilor, sunt concepute astfel încat să celebreze motivele tradiționale românești în toată complexitatea lor.

Muzica populară este prima dragoste pentru Andra. Este primul gen muzical pe care l-a încercat, influențată de tatal și de fratele ei. Albumul ei de muzică populară, ”De la frate la soră”, a avut vânzări record și a primit Discul de Platină.
Andra se întoarce în acest an la Mioveni, după show-ul susținut anul trecut în cadrul Târgului de Crăciun, la melodiile de suflet cu care a crescut. Acest concept nu este o surpriză pentru fanii care adesea o compară cu Maria Tănase, un simbol al muzicii tradiționale autentice românești. Artista reușeste performanța să rămână în topurile muzicale la mai bine de 18 ani de când s-a lansat. Cu un palmares impresionant de premii și cu cifre record de difuzări și vânzări de discuri, ea este de departe cea mai iubită artistă a momentului.

Evenimentul este organizat de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni.

Andra își continuă turneul național  TRADIȚIONAL

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide