Zilele orașului Mioveni - 2019

Data: .

(1 vot, media 5.00 din 5)

afis zilele orasuluiSe apropie un weekend cu super distracție și super artiști, pentru toți aceia dintre dumneavoastră care vor alege să sărbătorească împreună cu noi, o nouă ediție a sărbătorii Zilelor Orașului Mioveni!
De sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel, protectorii spirituali ai comunității noastre, Primăria orașului,Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni, cu sprijinul unor importanți sponsori locali (Delta Invest, Profi, Cofetăria „Un băiat și o fată”, OMV și Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni), cărora le mulțumim în mod deosebit, vă propun trei zile de neuitat, presărate cu evenimente inedite, pline de culoare și veselie.

Paula Seling și Orchestra Filarmonicii din Râmnicu-Vâlcea, SMILEY&Live Band, Anna Lesko, ADDA&Band, Viorica, Ioniță și Taraful de la Clejani, Cristina Turcu Preda și alți artiști locali vor urca pe scena din Centrul Civic.

Cei mari dar și cei mici sunt invitați la mișcare și distracție cât cuprinde la Cursa Mioveniului - The Holy Color, un eveniment unic și inedit, pe care nu trebuie să-l ratați.
Distracție garantată, doar la "Zilele Orașului Mioveni - 534 de ani de la prima atestare documentară a localității", eveniment organizat în perioada 28-30 iunie!

Vezi program detaliat

Zilele orașului Mioveni - 2019

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide