Sărbătoarea Muncii, Primăverii și Bucuriei - 2019

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

smpb 05În acest weekend, în zona de picnic a orașului Mioveni, a avut loc „Sărbătoarea Muncii, Primăverii și Bucuriei”. În ziua de 4 mai, pe scenă au urcat ansamblurile Centrului Cultural, Ansamblul folcloric „Mugurașii Mioveniului”, coordonat de maestrul coregraf Ion Horobeanu și Ansamblul folcloric „Plai de Dor”, coordonat de maestrul coregraf Cătălin Oancea, Alexandra Păunoiu, copii coordonați de Carmen Voican și Laura Nițu cu dans țigănesc, Izabel Cristescu, dar și artistele Cristina Turcu Preda, Niculina Stoican și Camelia Balmău.

Duminică, 5 mai, evenimentul a continuat spre încântarea celor prezenți cu Ansamblul de mandoline „Nova”, coordonat de prof. instructor Arsenescu Florica și prof. instructor Bălan Constantin, elevii de la Clubul Copiilor Mioveni, coordonați de Iuliana Radu, Ansamblul „Dorulețul”, coordonat de Constantin Drăgan, elevii cursului de vioară al Centrului Cultural, sub îndrumarea prof. Radu Teianu, Matei Gabriel Alin, Claudia Ghena, Crinu Spătaru, Ștefania Voicu.

Pentru a marca Ziua Tineretului, organizatorii au pregătit un recital inedit susținut de îndrăgita artistă Sandra N. Aceasta a încântat publicul prezent cu piese dance, etno și pop.

Pe parcursul celor două zile, evenimentul a reunit meșteri populari, producători dar și comercianți.

Evenimentul a fost organizat de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni.

Sărbătoarea Muncii, Primăverii și Bucuriei - 2019

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide