Let’s Do It, Romania! 28 septembrie 2013

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

letsdoitromania2013

 

 

Fii voluntar în oraşul tau!!!
28 septembrie 2013
 
 
“Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îsi propune curăţarea întregii ţări de deşeurile aruncare necorespunzător în arealele naturale – din păduri, de pe câmpuri, de lângă albiile râurilor, de pe marginea drumurilor, din popasurile turistice, în general din natură – într-o singură zi.
Şi în oraşul Mioveni au început o serie de acţiuni legate de cel mai mare proiect de implicare socială - Let’s Do It, Romania!
În data de 28 septembrie 2013 echipa de coordonare de la Primăria oraşului Mioveni va organiza  acţiuni de ecologizare  în urmatoarele locaţii:   Cartier Colibaşi Islaz - Izvorul Tamaduirii, Pleaşa- stadion, podul Râul Târgului, Str. Parasti - Podul de Fier,  Podul Getica, Cartier Racovița-  Dr. Moraru, Str. Argeselului- str. Morii,  Str.Gen Lacatuşu,Racoviţa – la Dr. Moraru – limita dintre Mioveni şi Conţeşti.
 
Acţiunea se va desfăşura cu începere de la ora 09:00 când  în fata primăriei se  vor aduna  elevii și profesorii tuturor școlilor de pe raza oraşului reprezentanţi ai Primăriei, Centrului Cultural Mioveni, SC. Servicii Edilitare Pentru Comunitate Mioveni SRL, SC.Reparații Construcții SRL, SC.Automobile Dacia-Renault,  Penitenciarul Colibaşi,Scout Mioveni Dacia Felix dar si toti cei interesati sa participe.
 
Acțiunea se va termina în jurul orei 15:00, în funcţie de cantitatea de gunoi găsită şi de numărul de voluntari prezenţi la acţiune (peste 500 de persoane).
Baza de stocare a deşeurilor care se vor strange pe 28 septembrie,  va fi la Stația de Epurare  a oraşului Mioveni urmând  ca în cel mai scurt timp să fie transportate la Depozitul Ecologic de la Albota.
Pentru înscrieri și relații suplimentare  legate de acestă campanie   puteţi contacta reprezentanţii  Biroului Protectia Mediului din cadrul Primariei orasului Mioveni, tel: 0348/455444  int. 111;  073.0016105.
Let’s Do It, Romania! 28 septembrie 2013

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide