„Luna de teatru” Mioveni 2019 - Cum se face

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

cum se faceEvenimentul cultural „Luna de teatru”, ediția a VI-a, începe la Mioveni, duminică, 03 martie 2019, de la ora 19.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni. Prima piesă de teatru este în regia lui Octavian Strunilă, iar din distribuție fac parte actorii Delia Ioana Nartea, Doina Teodoru, Alexandru Conovaru, Paul Ipate și Octavian Strunilă.

"Cum se face" este o comedie inteligentă! Inspirat din viața reală, spectacolul ne prezintă lumea plină de farmec a culiselor unui spectacol de teatru. Devenim martori la procesul de creație prin care trec artiștii, cu o sumedenie de momente comice dar și triste în același timp, de la prima zi de repetiție până la premiera unui spectacol. Spectacolul se dorește a fi o comedie pe gustul spectatorului de astazi.

Prețul unui bilet este de 30 lei. Biletele cât și abonamentele se găsesc, în limita locurilor disponibile, atât la Centrul Cultural Mioveni, cât și la Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia”, de Luni până Joi, în intervalul orar 09.00-16.00, iar Vineri între orele 09.00 – 14.00.

Evenimentul este organizat de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni.

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0348/445.856.

„Luna de teatru” Mioveni 2019 - Cum se face

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2019?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide