Curs de actorie

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

IMG 20180905 WA0000În curând, la Centrul Cultural va începe cursul de teatru, coordonat de actorul Mihai Savu, absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București, actualmente coordonator al Trupei de teatru AD-HOC Pitești și actor la Teatrul „Alexandru Davila” Pitești. La curs pot participa copii cu vârste cuprinse între 11 și 18 ani.
Scopul principal al cursului este modelarea caracterului copilului prin intermediul tehnicii actoriceşti, obiectivele propuse fiind următoarele: dezvoltarea proceselor psihice (memorie, atenţie, gândire, imaginaţie) şi a spiritului de echipă; eliminarea sentimentelor negative (frica de comunicare, timiditatea, neîncrederea); eliminarea complexelor de inferioritate, a nervozitaţii şi a inapetenţei verbale şi de acţiune; temperarea unui caracter rebel sau, după caz, dezinhibarea unui caracter introvertit; crearea mobilităţii fizice şi psihice necesare comunicării; depistarea şi corectarea eventualelor probleme de dicţie; stimularea pasiunii pentru lectură; descoperirea talentelor şi aptitudinilor teatrale şi dezvoltarea lor prin organizarea de spectacole.
CONȚINUTUL CURSURILOR DE TEATRU:
-Exerciții de dictie
-Module de improvizație și miscare scenică
-Joculețe de actorie
-Tehnici de actorie și regie
-Lucrul pe text (poezie, monolog, piesă de teatru)
-Exerciții de dezvoltare a imaginației
-Tehnici de pronunție, intonație și respirație
-Realizarea spectacolelor de teatru
Teatrul – atât cursurile, cât și vizionarea spectacolelor - reprezintă o metodă eficientă de a stimula încrederea și stima de sine a copiilor, de a combate timiditatea și tracul și de a le pune creativitatea și imaginația la lucru. Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le poate avea teatrul în dezvoltarea lor.
Cursul de actorie înseamnă prieteni, socializare și networking.
Cei interesați se mai pot înscrie la sediul instituției din str. Aleea Înv. Alexandru Popescu. Nr. 5, Mioveni. Mai multe informații la tel. 0348 445 856

Curs de actorie

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2019?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide