Frozen, Regatul Înghețat

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

Frozen 1


Anna, Elsa și Prințul Hans, trei dintre personajele musicalului „ FROZEN, Regatul Înghețat”, au avut programată o întâlnire specială cu elevii din Instituțiile de Învățământ din Mioveni, pentru a-i invita personal la viitorul lor spectacol, ce va avea loc la Mioveni, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni, pe data de 4 Iunie 2018, de la ora 17.30.


A fost o zi plină de cântec, de dans și de voie bună în care Prințesa Anna (Adina Răducan), Prințul Hans ( Johnny Bădulescu) și Regina Elsa (Sabrina Diacov) au facut poze cu copiii, le-au dat autografe și au cântat cu ei melodiile lor îndrăgite din desenul animat cu aceelași titlu.
Frozen este un spectacol dedicat copiilor dar și părinților, având în distribuție15 actori și 15 dansatori de excepție, un show magic, plin de surprize, cu muzică originală și care va transforma Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni într-un tărâm fermecat, cu multă voie bună, care îi va bucura pe cei mici și mari deopotrivă.
Biletele se găsesc online pe eventim.ro, la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni sau la Centrul Cultural Mioveni. Prețul biletului este de 30 lei.

 

Frozen 2

Frozen 3

Frozen 4

Frozen 5

Frozen, Regatul Înghețat

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2019?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide