drapeaux-francais-marie-bengal

COMUNICAT DE PRESĂ

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

Centrul Cultural Educativ împreună cu Primăria Orașului Mioveni invită toți locuitorii urbei și nu numai, la cea de-a doua ediție a Târgului de Crăciun Mioveni, care își va deschide porțile în data de 15 decembrie pe platoul din Centrul Civic într-un decor de poveste care va aduce magia sărbătorilor de iarnă în sufletele celor care-i trec pragul.
În perioada 17-19 decembrie începând cu ora 18.00, scena Târgului de Crăciun va găzduii o serie de artiști de diferite genuri muzicale, de la pop-dance la muzică folclorică.
Primele două seri vor fi dedicate muzici ușoare, unde ne vor încânta: Irina Rimes, Liviu Teodorescu, Elena Ionescu, Edward Sanda, alături de artiștii locali: Ștefania Voicu, Andra Oproiu, Claudia Ghena, Valentin Poenariu și nu în ultimul rând The Slide Down.
Ultima seară va fi dedicată iubitorilor de muzică populară, unde Maria Constantin, Claudia Ghițulescu, Nicolae Datcu împreună cu Alexandra Păunoiu, Izabel Cristescu și Georgian Birceanu, vor încinge atmosfera de petrecere.

Biroul de presă

afis 19dec

afis muzica pop

COMUNICAT  DE  PRESĂ

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2018?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide