drapeaux-francais-marie-bengal

Premii pentru cursanții de canto ai Centrului Cultural Mioveni la „Trofeul AnteNeața”

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

1În perioada 18 mai – 10 iunie 2015, Antena 1 Pitești a organizat emisiunea concurs „Trofeul AnteNeața”. Preselecția s-a desfășurat în data de 04 iunie, la Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș, iar Centrul Cultural Mioveni a fost reprezentat de 13 cursanți dintre care, în marea finală de pe 10 iunie de la Teatrul Al Davila Pitești s-au calificat și au fost premiați: Filip Ciuflea (mențiune), Lea Ciuflea (premiul III), Denisa Popa (mențiune), Flora Marina Sturz (premiul III), Irina Dobrinescu (mențiune), Denisa Maria Dan (mențiune) și Flavia Popescu (mențiune).
Cursanții fac parte din clasele de canto ale Monalizei Zegheru și Marius Bălan. Concurența a fost mare și s-a urmărit evidențierea și promovarea tinerilor la început de drum, motiv pentru care, Alexia Niculae, Valentin Poienariu și Ștefania Vorovenci, având un palmares bogat pe plan național și internațional, au fost invitați în recital.
Jurații au fost și ei de seama: Nico - președintele juriului, Andreea Antonescu, Alin Oprea (Talisman), Adina Sima - profesor de canto și colaboratoare a Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” București, Marius Bălan - pop opera singer, Cristina Neacșu - solistă a secției de revistă din cadrul Teatrului Al Davila Pitești, Mădălin Sandu - violonist și concert maestru, Vera Negoșanu - profesor de canto și solista a trupei Reverence, Mihai Dragnea - dansator și coregraf, alături de Roxana Pîrvu - designer vestimentar.

Premii pentru cursanții de canto ai Centrului Cultural Mioveni la „Trofeul AnteNeața”

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2018?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide