drapeaux-francais-marie-bengal

Spectacol umanitar „Împreună pentru Monaliza” la Mioveni

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)
Centrul Cultural Mioveni organizează vineri, 8 mai, de la ora 18:00, un spectacol caritabil pentru Monaliza Zegheru, eveniment ce va fi găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia.
Monaliza Zegheru este profesoară de canto la Centrul Cultural Mioveni, aceasta reuşind să şlefuiască tinere talente, îndrumându-le spre festivaluri naţionale şi internaţionale. De curând, Monaliza a fost diagnosticată cu Rabdomiosarcom alveolar, cu tumoare la sinusuri. Medicii spun că Monaliza ar avea o şansă dacă ar urma un tratament costisitor, în valoare de 20.000 euro în Turcia.
În spectacol, vor evolua Trupa de Dans „Sweet Angels”, Trupa de Dans „Picături de Rouă”, Alexia Niculae, Trupa Zen, Valentin Poenariu, Trupa „A-Dance”, Ştefania Voicu, Denisa Dan, Flavia Popescu, Ion Moise Bădulescu, Ştefania Vorovenci, Marius Bălan, Valentin Mihalcea (instrumental), Bogdan Oncioiu şi Ansamblul „Plai de Dor” al Centrului Cultural Mioveni.
 
Preţul biletului este de 10 lei, iar în sala de spectacole va fi amplasată şi o urnă, acolo unde, cei doritori, vor putea să doneze pentru colega noastră, Monaliza Zegheru. Biletele vor putea fi achiziţionate de la Centrul Cultural Mioveni sau la intrarea în sala de spectacole, înainte începerii evenimentului.
afis spectacol monaliza
Spectacol umanitar „Împreună pentru Monaliza” la Mioveni

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2018?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide