drapeaux-francais-marie-bengal

Trei familii din Mioveni vor avea un Paşte Fericit, datorită voluntarilor asociaţiei Team „Topârceanu”

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

 

zambet suspin1Sărbatoarea Sfintei Învieri se apropie, iar membrii asociaţiei de voluntari TEAM „Topârceanu” au finalizat proiectul umanitar „De la suspin la zâmbet”, început în 31 martie.
 
 
Cu bănuţii obţinuţi în urma unui spectacol, în cadrul căruia au urcat pe scenă micii artişti ai Şcolii „George Topârceanu” din Mioveni, împreună cu prietenii lor de la Şcoala Ţiţeşti şi de la Liceul „Iulia Zamfirescu” din Mioveni, au putut oferi o masă tradiţională de Paşte, pentru trei familii în dificultate din Mioveni. Acestea au fost identificate cu ajutorul Serviciului de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Mioveni şi cu cel al Centrului Cultural Mioveni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
zambet suspin2Voluntarii au întocmit lista de cumpărături, au achiziţionat produsele, iar joi, 9 aprilie, la ora amiezii, au bătut la uşile celor trei familii care s-au arătat emoţionate de gestul creştinesc al tinerilor din asociaţia TEAM „Topârceanu”. Voluntarii mulţumesc instituţiilor pe care le-au avut alături în proiectul „De la suspin la zâmbet”, Primăria Mioveni, Centrul Cultural Mioveni şi Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” din Mioveni, precum şi partenerului media, televiziunea ABSOLUT  TV.
Trei familii din Mioveni vor avea un Paşte Fericit, datorită voluntarilor asociaţiei Team „Topârceanu”

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2018?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide