drapeaux-francais-marie-bengal

Deschiderea Olimpiadei Naționale de Religie la Mioveni

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

DSC 2355

Luni, 6 aprilie 2015, Catedrala „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Mioveni a fost gazda unui dublu eveniment: deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Religie – Cultul Ortodox, la care participă peste 300 de elevi, precum și Reuniunea de Primăvară a Corurilor din Județul Argeș, eveniment organizat de Orașul Mioveni, prin Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Argeș (CJCPCT).
În fața publicului format, în cea mai mare parte din olimpici, părinți și profesori,  Corul „ORFEU” al Centrului de Cultură și Arte „George Topârceanu” din Curtea de Argeș, Corala „D.G. KIRIAC” a Casei de Cultură a Sindicatelor Pitești, Corul „Pr. Ion Ionescu” Topoloveni al Casei de Cultură „Pr. Ion Ionescu” Topoloveni, precum și Corul mixt al Centrului Cultural Mioveni.
La festivități au participat, primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, viceprimar Aurel Costache, director Centrul Cultural Mioveni, Argentina Culcuș, Inspector Școlar Județean, Dumitru Tudosoiu, Președintele Consiliului Județean, Florin Tecău și Director CJCPCT Argeș, Sorin Mazilescu. De asemenea, au fost prezenți Inspectorul Școlar pentru Religie din cadrul Ministerului Educației și Cercetării Științifice, Cătălin Pîslaru, Consilierul Ministrului Educației, Romeo Moșoiu, Dan Florin Obrocea, consilierul Arhiepiscopului Argeșului și Muscelului, Î.P.S. Calinic, precum și consilieri locali.

Deschiderea Olimpiadei Naționale de Religie la Mioveni

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2018?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide