Filmul ”America venim” la Mioveni

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

america-venim-588315l

 

Primaria orașului Mioveni, Centrul Cultural în parteneriat cu LIBRA FILM și TRANSILVANIA FILM vor prezenta în orașul Mioveni o noua producție româneasca, filmul ”America, venim!” în regia lui Razvan Savescu.
Filmul îi are în rolurile principale pe Mihai Calin , Adrian Vancica, Gheorghe Ifrim, cunoscuți publicului pentru rolurile din serialul de televiziune ”Las Fierbinți”, Ion Sapdaru, Tania Popa, Ioana Blaj, Alexandru Bindea și Oana Ioachim.
Comedia este savuroasa , plina de situații amuzante, inedite și este completata perfect de actorii din distribuție, nume mari și reprezentative pentru filmul românesc.
Filmul ”America, venim!” pune accent pe întâmplarile pline de umor și neprevazut prin care trece trupa unui teatru din provincie, ai carei actori se afla pentru prima data la New York. Exuberanţa şi lipsa lor totala de experienţa, precum şi lipsa noţiunilor de limba engleza îi fac sa parcurga o serie de întâmplari şi aventuri comice, multe dintre ele inspirate din realitate.
Filmul va rula pe datele de 15 și 16 octombrie 2014, începând cu orele 18.00, în sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni.
 
Prețul unui bilet este de 5 Ron, acestea vor fi puse în vânzare la sediul Centrului Cultural Educativ.
Filmul ”America venim” la Mioveni

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide