Alianta pentru siguranta

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

Inspectoratul General al Poliţiei Române în parteneriat cu Allianz – Ţiriac au demarat o campanie pentru prevenirea furturilor din autoturisme şi locuinţe. În cadrul campaniei „Alianţă pentru siguranţă”, la Primăria Mioveni a avut loc o întâlnire între reprezentanţii Poliţiei oraşului Mioveni şi ai agenţiei Allianz – Ţiriac din oraş, la care au fost invitaţi să participe agenţi ai Poliţiei Comunitare, cadre didactice, consilieri locali dar şi cetăţenii interesaţi.
Agentul de proximitate Gheorghe Bucurici, a prezentat situaţia oraşului Mioveni: „În privinţa furturilor din locuinţe, anul trecut s-au înregistrat numai 3 cazuri care au şi fost soluţionate, autorii fiind identificaţi. Furturile din autoturisme, însă, au pus mai multe probleme agenţilor noştri, în special operându-se prin spargerea geamului lateral pentru sustragerea de aparate antiradar sau GPS. Cea mai mare problemă cu care ne confruntăm  în această perioadă este furtul de embleme de la autoturismele Dacia Logan. În această privinţă, am împărţit pliante şi încercăm să fim cât mai prezenţi în teren”.
Viceprimarul Aurel Costache a salutat iniţiativa: „Furtul din locuinţe şi autoturisme sunt probleme reale ale comunităţii şi găsesc de bun augur iniţiativa de astăzi. Mă bucur de interesul manifestat de cadrele didactice din oraş manifestat printr-o prezenţă destul de mare, lucru care mă face să cred că informaţiile primite astăzi nu vor rămâne între pereţii acestei săli şi vor ajunge, prin orele de dirigenţie la elevi”.

Alianta pentru siguranta

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2019?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide