drapeaux-francais-marie-bengal

Cursurile de engleza si franceza

concurs-de-limba-engleza

 

Cursurile de limba engleza si franceza se adreseaza elevilor cu varste cuprinse intre 7 si14 ani si se desfasoara cu o frecventa de 2 ore saptamanal pentru fiecare grupa in parte.

    Predarea limbii engleze cat si a limbii franceze copiilor, vizeaza in principal formarea capacitatii de exprimare in limitele unui vocabular activ de circa 1000 de cuvinte si educarea auzului lor pentru perceperea vorbirii in ritm normal.

    Selectia si repartizarea pe grupe a acestora se face atat in functie de varsta ,cat si tinand cont  de nivelul lor de cunostinte ,in urma evaluarii initiale efectuata de profesorul indrumator.

    Demersul didactic este centrat pe elev ,facilitand aprofundarea si completarea cunostintelor dobandite la scoala ,dar in acelasi timp are si un caracter recreativ , vizand petrecerea  in mod placut si util a timpului liber,de dupa orele de scoala.

    Tematica abordata se regaseste in programele didactice in vigoare si are ca scop asimilarea ,de catre elevi, a cunostintelor de limba engleza si franceza ,transmise cat mai natural posibil in cadrul cursului.

 

 

 

    Evaluarea elevilor se face in diverse moduri:-evaluarea initiala (pentru constituirea grupelor)

                                                                  -evaluarea formativa:observarea sistematica a elevilor ,tema de lucru ,verificarea orala,aplicarea practica a cunostintelor,autoevaluarea,tema pentru acasa

                                                                  -evaluarea finala:prezentarea unor momente artistice atat in cadrul cercului cat si la alte activitati organizate de Centrul Cultural Mioveni cu diferite ocazii.

    Aceste cursuri sunt oferite gratuit de catre Centrul Cultural Mioveni tuturor elevilor interesati atat ai scolilor din oras cat si din imprejurimi.

 

 

 

eng-fra

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2018?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide